Denné menu
Reštaurácia Hotel San*** Holíč 22.12. – 26.12. 2025
Možnosť dovozu jedál od 11:00 do 14:00 hod. Objednávajte na tel. čísle 034/668 41 87.
Balné 0,60€. Rozvoz zdarma. Ďakujeme, že ste s nami!
Pondelok
Polievka: Risi-bisi (1,3,7,9)
1. Kurací steak zapečený s broskyňou a syrom, ryža (1,7) 5,90 €
2. Bravčový rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 5,90 €
3. Kurací vyprážaný rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 5,90 €
4. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7) 5,90 €
A: Zeleninový šalát s mozzarelou , toast (1,3,7) 5,90 €
Utorok
Polievka: Zeleninová (1,3,7,9)
1. Kurací plátok na prírodno , ryža (1 ) 5,90 €
2. Bravčový rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7) 5,90 €
3. Kurací vyprážaný rezeň, varené zemiaky (1,3,7) 5,90 €
4. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7) 5,90 €
A: Zeleninový šalát s plesňovým syrom , toast (1,3,7) 5,90 €
Streda
SVIATOK
Štvrtok
SVIATOK
Piatok
SVIATOK
Prajeme Vám dobrú chuť!
M1, M2 – príprava jedla môže trvať max 30 minút
Polievka 0,25 l, mäso 100 g (v hotovom stave), . príloha knedľa 180 g, ostatné prílohy 200 g, bezmäsité a múčne jedlá 300 g, šalát k hlavnému jedlu 100 g, šalát A 300 g
Zoznam, alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho
8. Orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
,11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
13. Vlčí bôb a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich
Zmena v jedálnom lístku vyhradená
